Om os


Vi er et mindre firma, der tilbyder kvalificeret og professionelt arbejdskraft inden for områderne Transport, kurér, chauffør vikar, bemanding af diverse landbrugs og entreprenør maskiner samt freelance arbejde.


Firmaet består af 2 ejere, og enkelte mere eller mindre faste medarbejdere.


  1. ejer Søren Sevelsted 41 år. Faglært indenfor landbrug, 10 års erfaring med transport opgaver af varierende art, samt stor erfaring indenfor landbrugsmaskin arbejde. Søren er firmaets direktør, med ansvar for bemanding og fordeling af arbejdsopgaver.
  2. .Ejer er Christian Munk 34 år. Også faglært landmand, 6 års erfaring med transport af brændstof (Shell) og 3 år med diverse håndværks og entreprenør opgaver. Christian har vognmandsuddannelsen og varetager administrationen.


Vi startede 1. Marts 2014. Med en plan om at danne dette firma som skulle tilbyde professionel afløsning til vognmandsvirksomheder og andre der står og mangler en medarbejder til løsning af opgaver som kræver rettidig omhu og stor fleksibilitet. Opgaver som hovedsageligt er tilbage vendende, og så vidt muligt udføres af den samme medarbejder, og ikke en ny og tilfældig som det ofte vil være tilfældet ved brug af alm. Vikarbureau.


Kvalifikation og tilladelser


  • Vi har vognmandstilladelse til, transport af gods for fremmed regning.
  • Hertil har vi, fra trafikstyrelsen, en godkendelse til vikarvirksomhedsdrift. Og dertil stillet bankgaranti.
  • Vi har alle mand truck certifikat.
  • Vi har alle mand ADR bevis, til stykgods og tank.
  • En medarbejder har kran D, (kran til og med 25 tons/meter)
  • En medarbejder har sprøjte certifikat, (Marksprøjte)
  • Herudover efteruddanner vi os til de nødvendige kvalifikationer og behov.

 


Adresse: Amstrup Bakker 31, 8860 Ulstrup          Mail: munk.sevel@gmail.com      CVR nummer: 35 66 77 09